23.12.2016

Vuoden 2016 vika

Hojjjj! Tässä mä taas vaan ilmoittelen olemassaolosta. Meni melkein kaksi kuukauttatähän väliin mutta enhän mä mikään superbloggaaja ookkaan enään. TAAS kerran totean että TAAS kerran oon ollut aivan tajuttoman kiireinen viimeiset kaksi kuukautta. Viime kuulumisissa totesin että nyt oon laittanut vapaapäiviä kalenteriin, ja joo, se kestikin mahtavat 2 viikkoa kirjoituksesta mutta sen jälkeen ne tippui pois. WHO HAS TIME FOR FREETIME? Mun sairastelu on onneks loppunut eikä mitään sydämen rytmihäiriöitä oo ollut enään. 

Kuvat saavat taas kerran kertoa kohokohtia mun elämästä viime kuukausien ajan. Niinkuin Roosa, mun blogikamu jenkkiajoilta totesi: tää on kuulemma vähän niinkuin kuulisi kuulumisia vanhalta ystävältä pitkästä aikaa!=)
Halloween juhlintaa sitzien merkeissä. Mä olin siis sitzeillä tarjoilemassa/kokkina/järjestyksenvalvojana/henkisenä tukena. Tosta mun puvusta ei niinkään paljon tarinaa kuin että kekkasin sen 5 minuuttia ennen lähtöä koska en kertakaikkiaan ollut ehtinyt mitään halloween asua suunnitella. 


Vietettiin jossain vaiheessa HALLOWEEN viikonloppua mökillä perheen, Sampan ja pikkuveljen tyttöystävän kanssa. Äiti oli koristellut koko mökin halloween teemalla ja tehnyt meille metsään halloween-polun jossa käveltiin sitten kynttilänvalossa kauhusta kankeina. 

Sitten olikin meidän oppilaskunnan vuosijuhlien aika. Olin Matsin kanssa isäntänä ja emäntänä ja ilta oli ihan jees! Katu oli laittanut mun hiukset kauniiks ja mulla oli päällä söpö vaaleanpunainen mekko!

Yhtenä perjantaina löysin itseni toogaan pukeutuneen Lääkiksen kauhutoogabileissä. Tän siitä saa kun poikaystävä opiskelee lääkäriks. Oli tosi hauska ilta!

Jossain vaiheessa marraskuuta valittiin mun ainejärjestön uusi hallitus ja löysin itseni varapuheenjohtajan roolista. Elikkä ei nää mun hallitushommat lopukkaan, vaan ensi vuosi menee ainejärjestön tapahtumien järjestämiseen. 

Sampan kans ollaan vietetty tosi vähän aikaa kiireiden vuoksi, mutta ollaan me aina joinain viikkoina löydetty yks yhteinen ilta. Käytiin syömässä Grande Grillissä yks perjantai, ja oli ihan superhyvää!

Viimeinen tämän vuoden vuosijuhla oli Helgan vuosijuhla johon osallistuttiin Bassen kanssa. Oli tosi kiva ilta vaikka mä lähdinkin jo ennen jatkoja kotiin nukkumaan aikaisen aamuvuoron takia. Jemppa oli laittanut mun hiukset tosi upeesti!

Ja niin meidänkin vuosipäivä koitti. Hassua että hän on ollut matkassa mukana jo vuoden. Time goes fast when you're having fun they say. En voi sanoin kuvata miten kiitollinen ja onneissani olen että saan olla tämän ihmisen kanssa. En usko että kukaan voi olla mulle yhtä hyvä ja hyvätahtoinen. Me mennään jotenkin yhteen niin tosi hyvin ja harvoin kinaillaan yhtään mistään vaan ollaan aina we against the world. 

Työpaikan pikkujouluja vietettiin 22h Tallinnan risteilyllä hilpeissä merkeissä. Oli super hauskaa oppia tuntemaan työkamut paremmin. Meitä oli 11 tyyppiä ikäluokassa 21-50v. 

Äitin kanssa lähdettiin kylpylälomalle Naanatalin kylpylään yhdeki viikonlopuksi. Oli ihan super rentouttavaa ja kivaa viettää äitin kanssa aikaa. 

Kävin tietenkin katsomassa Luciaa Helsingin tuomiokirkossa Lucianpäivänä. My love for it will never die <3

Mun opkun hallituskausi päättyi viimeviikonloppuna mökkiviikonloppuun vanhan ja uuden hallituksen kanssa. Oli hauskaa. Tää opkuhomma on ollut yllättävän raskasta ja viennyt superpaljon aikaa, mutta on myös ollut todella opettavaista ja hauskaa. Oon saanut uusia ystäviä ja tuttuja ympäri suomen!

Eilen mulla alkoi 5 päivän joululoma! Oon siis kylläkin koulusta lomalla 3 viikkoa, mutta teen töitä 2krt/viikko joululomallakin. Kävin eilen Kian kanssa RUSH HELSINKI trampoliinipuistossa ja oli hauskaa vaikka onkin pakko myöntää että mä oon super nynny! Pienempänä tein kaiken maailman voltteja ja temppuja trampoliinillä, mutta herraneaika eihän sitä enään uskalla!!! 

Nyt aion ottaa nämä 5 päivää ihan uskomattoman rennosti. Latailen akkuja ja vietän aikaa perheen ja läheisten kanssa. Ollut kaikinpuolin raskas syksy, niinkuin syksyt yleensä onkin. 2017, can't wait what you will bring!

Ihan superihanaa joulua kaikille ystäville ruudun toisella puolella <3

3 kommenttia:

 1. Ihana kun edelleen postailet <3 mitä helmille ja satulle kuuluu? Hyvää joulua ihana. T lukijasi Washington DC ajoilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Sori kun en oo aikaisemmin tullut kommentoimaan, mutta kirjaudun bloggeriin NIIN harvoin. Toivottavasti sun vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin.

   Ja joo, molemmille kuuluu tosi hyvää! Satu opiskelee luokanopeks ja Helmi on tuolla pohjoisessa! Satua näin uutenavuotena ja Helmin nään nyt toivon mukaan parin kuukauden sisällä =)

   Poista
 2. Voi Mirppasein <3 Ihanaa joulua sinne kaukaiseen Helsinkiin <3 Anonyymille kans terkkuja Helmiltä :D Oikein loistavaa kuuluu :D

  VastaaPoista