30.9.2016

Vaik sut on luotu kantamaan, nousemaan aina uudestaan, oon pahoillani en osannut lohduttaa, mut lupaan vielä se helpottaa

Hej kaverit mikä meno? Nyt en valehtele ollenkaan kun sanon että tää on ensimmäinen päivä kun mulla on kunnolla vapaata. Ensimmäinen päivä yli kuukauteen kun avaan kunnolla tietokoneen ja katon puhelimesta kuvia. Eli sanomattakin selvää että elämä on ollut todella kiireistä. On ollut koulua, töitä, uusia harrastuksia, hallitusjuttuja ja loputtomast tapahtumia joissa oon ollut osallisena tavalla tai toisella. Kaiken tän aikana terveys on painanut päälle ja kroppa väsynyt. Viimeisen 5 päivän aikana oonkin käynyt kaksi kertaa lääkärissä ja kerran päivystyksessä, mutta onneksi nyt näyttääkin siltä että kaikki on ihan hyvin. Sen oon ymmärtänyt että ihminen tarvitsee huilimisaikaa eikä voi aina vaan mennä tuhatta ja sataa eteenpäin. Tästä lähtien yritän yrittää kahta kovemmin järjestää itelleni vähän vapaata.
Kesän lopussa mun kummisedän tytöt oli mun luona yökyläilemässä ja katottiin Harry Potter ja laitettiin toistemme hiuksia.

Meidän hallitus toivotti uudet oppilaat tervetulleiksi kouluun ja koko eka kouluviikko menikin siihen että hengailin koululla ja klubitalolla ja yritin tutustua ihmisiin. 


Yhden päivän olin leikkimässä uusien tradenomiopiskelijoiden ja tuutoreiden kanssa!


Klubitalolla oli melkein joka ikisenä iltana menoa ja uusia tyyppejä. Hauskaa kylläkin!


Muuten ollut perus opiskelijaelämää ja kauheesti bileitä ja menoja. 

Putkirempan takia tää jäbä on asunut mun luona nyt viimeisen kuukauden ajan. Ei oo kyllä yhtään haitannut että oon joka aamu saanut herätä viekusta <3


Meillä oli oma tiimi meidän fuksijaisissa tänä vuonna ja oli hauskaa. Kolmas kerta kun oon fuksijaisissa mukana. Kyllä se niin on että ei jaksa yhtä yolo olla kun silloin ekana vuotena, nimimerkillä tanssin narikkatorilla alusvaatteissa vuonna 2014. 

Olin yhden viikonlopun koiravahtina kun vanhemmat oli Lapissa ja päätin olla mökillä sen viikonlopun kavereiden kanssa. Ihanaa viettää kunnon aikaa kavereiden kanssa.

Mun ainejärjestön hallitus ja sit mä ja Daniela! 


Viime maanantaina käytiin Katun kanssa moikkaamassa Bieberiä ja oli ihan kiva keikka. Fanitin Justinia silloin 2008-2009 kun se aloitteli uraansa, mutta en oo sen jälkeen kauheesti seuraillut. Tiesin keikkabiiseistä noin puolet. Ja siis fun fact. Justin Bieber seuraa mua twitterissä!!!

Tän viikon tiistaina minä ja Daniela oltiin toastmastereista fuksisitseillä. Oli hasukaa ja sitsit meni tosi hyvin! 


Tän kaiken menon keskellä oon ollut töissä kaksi kertaa viikossa ja aloittanut käsipalloharrastuksen. En mä oikeen tiedä miks mä ees kirjoitan tätä blogia vielä, kun tässä tulee niin harvaltaan kirjoituksia. Mutta tykkään itse palata kattelemaan mitä on tullut tehtyä. Tänään ollaan Sampan kans menossa kotiin Espooseen viettämään tortilla iltaa ja huomenna mä lähden Turkuun Kian luokse tupareihin. 

Ja niin no, jos tää sama kaava jatkuu niin mä ilmoittelen sit itestäni taas kuukauden päästä, Hei take care kaverit!

2 kommenttia:

  1. On kivaa kun välillä päivittelet! Tuntuu vähän samalta ku kunnon catchuppi vanhan kaverin kanssa :D

    VastaaPoista