29.12.2015

2015


Huhhu mikä vuosi. Ollu jotenkin raskas vuosi, sillä on tapahtunut pari seikkaa jotka muistuttaa mua elämän hauraudesta ja siitä miten mitään ei pidä pitää itsestäänselvyytenä. Onneks on tapahtunut tosi paljon hyviäkin juttuja, oon saanut paljon uusia ystäviä ja kokemuksia. Parasta on aina lukea loppuvuodesta blogia ja muistella kaikkia tapahtumia. Tässäkohtaa pieni look back ois varmaan paikoillaan! :-)

Tammikuussa kävin moikkaamassa rakasta Helmiä Rovaniemellä. It was a good time! Oli kans vikat Luciakeikat!

Helmikuussa oltiin viikko Pyhällä. 

Maaliskuussa mä ja Dänny alettiin hengailla huolella ku meistä tuli tuutoreita.

Huhtikuussa tutustuin paremmin kaikkiin tuutoreihin. Satu, Helmi ja Helmin poikaystävä oli mun luona. Mutta huhtikuussa tapahtu kans yks tän vuoden raskaimmista jutuista kun mun läheinen sai rajun aivoinfarktin. 

Toukokuussa kävin Lontoossa äidin kanssa. Tavattiin myös Kia ja käytiin HP studioilla! Asuttii kans viimeine kuukausi Kalliossa Mian kans.
 

Kesäkuussa mä muutin mun soluasuntoon. Olin viikon riparilla. Vietettiin superkiva juhannus Fredden mökillä. Abby oli 4 päivää mun luona!

Heinäkuussa olin mökillä. Tehtiin pikku roadtrip Hankoon. Oltiin 4 päivää Kolilla vaeltamassa. Kävin moikkaa Satua Ikaalisissa.
 
Elokuussa kaikki vaihtarit tuli. Käytiin Olgan ja Linnean kans risteilyllä. Olin ekan viikon riparilla. Muutin mun omaan asuntoon. 

Syyskuussa koulu alko kunnolla, PALJON tapahtumia ja bileitä. 

Lokakuussa tehtiin studytrip to Tallinn. Lopetin työt Hesellä ja siirryin Ikealle. 

Marraskuussa oli Annual Ball. Vietettii äitin kans hotelliviikonloppu Tampereella.

Ja nyt joulukuussa oon vaan ollu kiireinen. Mut valittiin oppilaskunnan hallitukseen. 

Pakko vielä loppuun mainita siitä että oon tänä vuonna ehkä eniten kiitollinen Dännystä. Siitä on tullut mulle ihan tosi tärkeä, ja en ees ymmärrä mitä oon tehnyt elämälläni ennen Danielaa. Ja muutenkin oon tosi happy kaikista koulukavereista jotka oon tän vuoden aikana saanut. Friends are everything <3
Jotenkin tykkään aina siitä kun vanha vuosi vaihtuu uuteen. Se on tavallaan sellainen nollaus, missä jätetään kaikki vanha taakseen ja aloitetaan uudestaan. Uudet kujeet ja mahdollisuudet. En kyllä yhtään osaa sanoa että mitä 2016 tulee tuomaan tullessaan, mutta toivon tietenkin että paljon naurua, rakkautta, uusia ihmisiä ja hyviä kokemuksia. See you next year blogi!

1 kommentti:

  1. ihana tuo kuva missä ollaan ahtautuneena sun sänkyyn :) vielä ku oisit ollu tuossa omalla paikalla ja joku muu olis ottanu kuvan :D <3

    VastaaPoista