18.8.2015

Don't stop me now, because I'm having a good time

Ja näin alko taas viikon loma töistä jota juhlittiin lauantaina Mian ja Katun kans. Matkasimme pienten aloitteluiden jälkeen Helsingin yöhön! Tapasin kans mun isoskaverin Empun mikä oli kiva! Olin kotona vasta jotain vähän vailla viisi, ja täs oli taas näitä elämän huonompia päätöksiä juoda alkoholia tyhjään vatsaan mikä mulle tarkoittaa vessanlattiaa koko seuraavan päivän. No, joka päivä on uus päivä oppia jutskia...!

Sunnuntaina siis pääsin sängystä ylös vasta kuudelta illalla jolloin Katu tuli hakemaan ja ajettiin meidän mökille! Johannakin liittyi seuraan eli sain viettää kokonaisen vuorokauden aikaa mun lempi-ihmisten kanssa. Sunnuntaina käytiin saunassa ja pelattiin korttia ja lautapelejä, maanantaina maattiin auringossa, syötiin, pelattiin korttia, käytiin Lohjan Amarillossa syömässä ja käytiin vielä iltasaunassa ennenkuin palattiin kotiin joskus yhdeltätoista illalla jolloin käytiin vielä Linnean kans yökävelyllä! 
Parhaat ystävät, kaunis suomi, maailman paras paikka ja ihana kesäsää, oli varmaan koko vuoden paras maanantai! 

Nukuin viimeyön Espoossa vanhempien luona jotta saisin iskän auton lainaan, koska tunnin päästä lähetään mun parin tuuttorikamujen kans hakemaan 4 saksalaista vaihtaria lentokentältä! Meen kans yöllä hakemaan yhden korealaisin poitsun ja vielä huomenna käydään Danielan kans hakemassa pari vaihtaria! Ihan jänskää käydä hakemassa saapuvia vaihtareita, kun tietää ite miten jännittävää on tulla uuteen maahan ja kaikki on jännittävää! Käyn tänään kans parin vaihtareiden kans Ikeassa ostamassa niille vähän jutskia, joten kivaa tutustua uusiin ihmisiin!:-) Illalla nään toivottavasti vielä Emilx2 ketä en oo nähny liian pitkään aikaan ja sitten Olga tulee mun luokse yöksi!

Ja huomenna kans lähtö sinne risteilylle, suoraan risteilyltä vaihtareiden tutustumispäivään ja sieltä suoraan seurakunnan "viikonloppuleirille" yöksi ja sieltä suoraan töihin ja töistä suoraan mun kummisedän ja tädin tyttären IB-valmistujaisjuhliin. Tällaista tää mun elämä on, välillä ihan hiton hektistä ja mulla on joka päivälle periatteessa minuuttiaikataulu. Mut hei buddies, see ya later! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti