17.3.2015

Karaoken kingi

Tänään tarjolla mahtavia stooreja ja niihin kuuluvia laadukkaita kuvia. 
Sunnuntain karaokeilta oli ihan superhauska. Oltii Erottajabaarissa minä ja mun 7 parasta hesekamua. Kaikki kävi laulamassa monesti! Mä taisin olla jopa 5 kertaa. Kaks kertaa uskallauduin yksin. Ja sit vedettii duettoo ja jengin kans. Oli Abban Gimme Gimme Gimme, mun ja Samin Frozenin Let it Go, Just give me a reason Ernon kans, ja ite keksin käydä vetämässä Maroon 5- She will be loved ja Cyndi Lauperin True Colors. Molemmat mun vanhoja lempilauluja. Sain ihmeellisesti kyllä paljon kehuja jälkeenpäin, Joku ihan tuntematonkin tuli selkään koputtelee että "Ihan sika hyvä ääni, mee laulaa Whitney Houstonin I will always love you!!!!" Jos vaikka nyt ei :D Ilta loppui Sokoksen mäkkiin missä tilattiin tarkennehampurilaiset. "Kehtaako pyytää ilman suolakurkkuu?" "NO MITÄ SÄ LUULET TÄÄ ON MÄKKI................" :DDDDDDD
Maanantaina en tehny oikeestaan mitään ennen iltapäivää kun lähettiin Selloon shoppailemaan Mian kans. Spontaanisti mentiin illalla Otaniemeen Aaltoyliopiston johonkin drinktasting juttuun. Eka oltii kyl tosi ulkopuoliset ku oltii tyylii ainoot ei-Aaltolaiset, mutta olihan siellä Mian poikaystävä (ja joo on se munki kaveri...), Chriso ja Mirre jotka piti meille seuraa ja juotiin pari tosi hyvää drinkkiä! 

Iskä haki mut kotiin ja hengailin sit loppuillan kotona ja mm. tämän seuraavan tyttösen kans:

Noi meidän koirat on aina niin suloisia ku tuun kotia, ku ne aina pusuttelee ja heiluttaa häntää. Onneks saan joltain ees pusuja ja joku on iloinen ku se näkee mut. 

Mulla on nyt kans menos sellanen henkinen puhdistus. Kuullostaapa creepyltä. Ei mutta yritän pikkuaskelin olla iloisempi ja positiivisempi ja itsevarmempi ja mukavampi ja kaikkee muuta shaisseloo mitä en oo ehkä viimeaikoina ollu. Ku oon jotenkin tajunnu et haluun vaan olla mahdollisimman hyvä ihminen kaikin puolin. Eli kunnon ihmiskunnan parantajaa rakentelen täällä. 
^ Ja siinä lause joka kuvastaa mua ihan täydellisesti. Välillä oon oikeesti niin sarkastinen et mä en ees tiedä et oonko sarkastinen vai en. 
Ja tähän loppuun nyt viel mun tän hetkinen lempparilaulu, inspiration on it's top! Kiitos ruotsi ja Melodifestivalen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti