26.11.2014

Never a failure, always a lesson

Kirjoittelen kuulumisia taas pitkästä aikaa! Elämä on tosi hektistä tällä hetkellä. Yritän ja yritän hymyillä ja olla iloinen ja aika hyvin pysyn kasassa, mutta HUHHU kun on oikeesti paljon tekemistä ja stressinaiheuttajia (koulu). Viikonloppu meni pe-la töissä. Lauantai-iltana pikkuveli ajo mut Kirkkonummen metsiin missä oli isosten viikonloppuleiri. Siellä oli tosi paljon tuttuja ihania ihmisiä. Vietin iltani siellä nauttien hyvästä seurasta ja fiiliksestä. Iltahartauksen jälkeen kiltti Ditte ajoi mut kotiin Espooseen mamin ja iskän luokse <3 
Sunnuntaina käytiin kattomassa mun kummisedän pikkusta 4 päivää vanhaa vauvaa. Siis voi ihana mikä pikkuinen <3 Maanantaina oli Luciaharjoitukset koulun jälkeen ja tiistaina töitä koko illan myöhään. 
Tänään keskiviikkona heräsin jo aikasin ja olin koululla Moan ja Emman kans kampanoimassa Luciakeräyksen puolesta. Tarjottiin ihmisille glögiä ja piparkakkuja jotte he lahjoittaisivat Luciakeräykseen. Huomenna onkin jännä päivä koska me saadaan vihdoinkin tietää että kenestä tulee tän vuoden Suomen Lucia!!! Mä oon NIIN innoissani. 

Iltapäivällä oli matikkaa, josta selviydyttiin aika hyvin. Olin päättänyt että saisin nyt illalla tehtyä koulutöitä mutta eihän siitä mitään tullut. Mentiin tyttöjen kanssa extempore Vapiaanoon syömään, jonka jälkeen kävin vielä Katun kans leffassa. Katottiin Gone Girl ja jestas sentään mikä leffa :DDDD Mä en kyllä oikeastaan tykännyt hirveesti, loppu oli jotenkin ärsyttävä. 


Mä oon muuten aika iloinen mun elämästä tällähetkellä vaikka onkin ihan tosi paljon huonoja fiiliksiä kokoajan suurimmaks osaks koulun takia :D Oon tän syksyn aikana jotenkin kasvanut ja oppinut hirveen paljon uutta monessa mielessä. Tapaan ihmisiä jotka kaikki opettaa mulle jotain uutta elämästä, ja otan nykyään kaikki jutskat kokemuksena. Uskon ihmisistä yleensä pelkkää hyvää ja välillä se kostautuu, mutta hei, se on vaan elämää. Eikä tää elämä oo niin vakavaa ku mitä jotkut luulee. Mulla on hyvä olla ja oon iloinen jokaisesta päivästä. 
Riittiks tää syvällisten keskusteleminen jo? Hyvä, koska alan nyt nukkumaan. 

2 kommenttia:

  1. Minä ja satu kuulutaan vapianon penkeille ;ooo tosi outoa ettei me olla tuossa ;o

    VastaaPoista