30.10.2014

Tänään ei oo mun päivä.

Istun koulussa ja kuolen tylsyyteen. Mä en tajua miten oonki valinnut näin epäkiinnostavan linjan mitä opiskelen. Mua kiinnostaa mun luennoista korkeintaan 5%. Istun kännykällä kaikki luennot läpi ja jälkeenpäin kysyn että mitä ihmettä mä teen koulussa ku en kuitenkaan oo läsnä. Tässä samalla tätä kirjoittaessa tuossa juttelee joku kaveri meille, mutta mulla ei oo mitään hajua mistä se puhuu. 

Meillä oli tänään argumentation tunti. En tiedä mikä se on suomeksi mutta mun ryhmä oli sitä mieltä että Japani on tosi erilainen kun Europppa ja toinen ryhmä oli sitä mieltä että ne ei oo niin erilaisia. Vihaan muutenkin väittelyä ihan missä vaan tilanteessa, ja varsinkin jos en tunne niitä muita ihmisiä. Tuli sellanen olo et nyt toi toinen vihaa mua koska väittelen sen kanssa ja tosi kiva eka impression että väittelen "rumasti". Tuli jotenki tosi paha mieli koko tunnista, vaikka siis se väittely meni ihan niiku pitiki nii kuitenki tuli paha mieli :D oon ehkä outo. 

Ostin ruokkiksella sämpylän jonka heitin pois ekan purasun jälkeen, koska joku neropatti on keksinyt että suolakurkku sopii hyvin sämpylöihin. Mä vihaan suolakurkkua. Söisin mielummin kokonaisen chilin tai kukkakaalin kuin suolakurkunpalasen. Eli mun elämä on tänään tosi epämielyttävää. Ja vielä se että mun hiukset on tosi huonosti. Ja se että meen koulusta suoraan töihin. Ja se että mulla on hullu nälkä. Ja se että töiden jälkeen mulla on pesutupavuoro. 

Tänään ei oo mun päivä. 

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä! :) YouTubesta kannattaa laitta hakusanaksi valituskuoro. Ihan loistava video ja mulla ainakin toimii! ;)
  Mä tykkään väittelyistä. Mutta niissä on kyllä se ikävä puoli, että sille vastapuolelle joutuu välillä olemaan aika paskamainen. XD
  Suolakurkut, hyihyi!!!!!! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOOO toi on ihan paras :DDD
   Oii oot varmaan ihan terä väittelemisessä haha!!
   Ja niinpä, kuka on keksiny suolakurkun?! Ja miksi sitä pitää tunkea joka ikiseen paikkaan?!

   Poista
 2. Hei sielun sisko! Täälläkin on eräs jolla on ollu ihan p***a päivä, joskus vaan tuntuu että kaikki kusee :---D Ja määki oon syyllistyny kännykän selailuun melkein jokaisella luennolla ja heränny samaan fiiliksen. Mut hei sinnitellään vaan tää päivä loppuu, huomenna on taas uus päivä ja toivottavasti paljon, paljon parempi <3 Haleja!♥

  VastaaPoista